Aktuel udstilling

 • Fotografiet i billedkunsten

  Portalens smukke galleri ved Hundige Station skal i maj måned være rammen om en udstilling, der bringer fotografiet ind i billedkunstens verden. Kunstforeningen Køge Bugt har med denne udstilling et ønske om at præsentere fotografiet som et mere og mere væsentligt element i billedkunstens nuancerede univers.

  Der er fernisering i Portalen lørdag den 27. april 2024 kl. 14-17.

  Tre professionelt arbejdende billedkunstnere viser deres fordybelse i fotografiets evne til på et højt niveau at give et billede af vores samtid i såvel detaljer som i helheder. De medvirkende kunstnere Josephine Ernst, Else Vinæs og Erik Jørgensen har forskellige indfaldsvinkler til deres fascination af fotografiet som kunstart; det gælder såvel billedets indhold som processen, der kan være enten analog eller digital eller en kombination af de to teknikker. Udstillingen viser også smukke eksempler på, at fotografiske værker kan præsenteres på andet end papir og lærreder, idet en af de medvirkende kunstnere Josephine Ernst også arbejder med silketynde stoffer som basis for gengivelse af fotografiet.

  En spændende udstilling i regi af Kunstforeningen Køge Bugt, der viser facetter af fotografiets velfortjente plads i billedkunsten.

  Udstillingen er åben frem til den 1. juni 2024 med åbningsdage fredage kl. 14-17 og lørdage kl. 13-17 samt søndag den 28. april kl. 14-17.

  Spændende kunst i Solrød Kulturhus

  Tre ældre billedkunstnere har ikke glemt, at farver, komponeret på en både spændende og udfordrende måde, er medvirkende til at skabe opmærksomhed om billedkunsten.

  Det kan man i høj grad iagttage på maj måneds udstilling i Solrød Kulturhus, der er iscenesat af Kunstforeningen Køge Bugt. Her kan man ved selvsyn se, at de tre kunstnere ikke har holdt sig tilbage med brugen af farvepalet og pensler og andre teknikker, som illustrerer billedkunstens mangfoldighed.

  Der er fernisering lørdag den 4. maj kl. 11-13.

  Det er billedkunstnerne Birgit Bjerkén fra Borup, Åge Rokkjær fra Brøndby og Georg Lind fra Solrød. De to førstnævnte viser også eksempler på deres kunnen med henholdsvis keramik og glaskunst og stentøj.