Keramiker Tove Laustsen udstiller et udvalg af sine værker på Solrød Bibliotek

bladnr1255.pdf

Tove Laustsen er vel mest kendt for sine organisk udformede keramikhøns: ”Mange af mine keramiske arbejder er blot forglødet, og derfor kender jeg ikke fuldt ud det færdige resultat” fortæller Tove Laustsen og fortsætter: ”Jeg har på det seneste ønsket at udforske den kemiske verden for at kunne fremstille mine egne glasurer. Det føjer en ny dimension til mine keramiske værker.”
Ud over keramikken arbejder Tove Lastsen også med billedkunsten i form af malerier hvoraf en stor del omfatter akvareller. Også i hendes malerier genfinder vi de organiske linjer. ”Det er mit mål og ønske med udstillingen at vise hele bredden af mit kunstneriske virke med keramikken og de organiske linjer som den røde tråd gennem udstillingen”, afslutter Tove Laustsen denne optakt til sin udstilling.
Fernisering lørdag den 1. marts kl. 11-13

Her vil Tove Laustsen være til stede og ud over kunsten bydepå et glas vin til de fremmødte.

Udstillingen er åben frem til 30. marts i bibliotekets åbningstider.