Ny udstilling med M13

For 16. år i træk præsenterer Kunstforeningen Køge Bugt en udstilling med Kunstnergruppen M13 med Portalens Galleri som en smuk ramme om værkerne.

Gruppens faste ”stab”, der hører til i Køge Bugt området, er Ida Harsløf, Georg Lind, Carin Larsen, Erik Balle, Holger Bak, Tine Meyer og Kamilla Runge Reinholdt, som repræsentanter for malerkunsten. Billedhuggerværkerne er udført af Klaus Petersen og Geert Daae Funder, mens foto- og collageværker er udført af Louis Peter Reinholdt.

Man kan glæde sig til at opleve udstillingen fra disse kunstneres hænder. Gruppen har igen formået at skabe nye spændende værker, og derigennem dokumenterer de, at kunsten til stadighed er i udvikling.

M13 har som vanligt inviteret gæsteudstillere, der i år består af Christian Malik Lynnerup fotokunst, Lisbeth Skytte Christiansen keramik og Rikke Bjørn malerkunst.

Lørdag den 23. oktober havde M13 fernisering i Portalen med deltagelse af de ovenfor nævnte kunstnere.

Det er en meget flot udstilling med stor bredde i det kunstnerisk udtryk. Det er kunstforeningens faste udstillingsgruppe bestående af Erik Hansen, Heidi W. Hansen og Helmer Poulsen, der er lykkedes med at samle udstillingen på en meget flot og oplevelsesrig måde.

På ferniseringsdagen var der ca. 120 gæster.

Udstillingen kan opleves frem til lørdag den 20. november. Udstillingsdagene er torsdag og fredag kl. 14-17 og lørdag kl. 13-17.